Om oss

Välkommen hit till Lechri HB

Detta är det lilla Redovisningsföretaget som tar hand om all redovisning för det lilla eller medelstora företaget eller den ideella organisationen. Företaget startades i Juli 2013.

Jag som startat företaget och driver det i huvudsak på deltid heter Christer Rube och har ett förflutet i föreningsvärlden som jag känner till mycket väl. De större föreningarna har många saker gemensamt med de små eller medelstora företagen. Allting ska redovisas på ett likartat vis. Därför känns denna miljö lite som min egen ficka, jag har lärt via många års arbete i föreningar som kassör och alltid funnit detta som speciellt och roligt. Man kan också säga ett äkta ”learning by doing”.

Vi arbetar med Vismas programvaror då det gäller all redovisning.  Visma Bokföring och Visma Lön. Alla uppgifter lagras på extern server och backup tas flera ggr per dag.

De flesta av företagets kunder samlar ihop sina handlingar en gång per månad. Jag bokför, gör momsberäkning, redovisar moms och löner ev. till skatteverket. Klienten får fullständig redovisning av vad som är gjort och vad som ska betalas in till skatteverket alt. få tillbaka. Företaget eller föreningen kan syssla med det som man behärskar bäst, driva sitt företag eller förening till nya nivåer.

Vi tillämpar inga konsultpriser för våra tjänster, alla ska kunna anlita oss utan att känna att vår tjänst urholkar kundens ekonomi. Blev du intresserad? Bra gå då vidare till kontaktformuläret och anmäl ditt intresse du hittar det via menyn eller via <denna länk>. 

  Du kan också hitta Lechri HB på Face Book, klicka på FB-loggan.


Några av våra klienter:

Stiftelsen Fritidsgården – Mullsjö

Mullsjö Socialdemokrater

Looking PerfecT Sverige

Vätterbygdens Vuxenutbildning AB

Skin Care & Beauty i Mullsjö

JOWA Fastighetsförvaltning AB